Allergia Teszt

Az Allergia Teszt Center fájdalommentes tesztjei azonnali eredmenyt adnak.
A nagy teszt keretében kb. 150 allergénre tesztelünk tejesen fájdalommentes technológiával. A teszt kiértékelése utánn, életmódbeli és étkezési tanácsal látjuk el a beteget. Általában 8 hét után a vizsgálat megismétlését ajánljuk.

 

Miből áll a vizsgálat!

A Mora teszt  olyan (elektroakupunktúra elvén működő diagnosztikus) eljárás, amely képes felderíteni a környezetünkből származó mérgező anyagokat a szervezetben, kimutatja a szervezet érzékenységét bármilyen anyagra anélkül, hogy azzal direkt kontaktusba hoznánk, vagyis teljesen fájdalommentes. A vizsgálat nem tűszúrással történik, hanem  a kézen található akupunktúrás pontok elektromos potenciaváltozásait mérjük, érzékelő elektróda segítségével.

Kíváncsi, hogy az Ön által használt kozmetikai készítmények valóban megfelelnek-e az Ön számára? Gyógyszereket, táplálékkiegészítőket szed, amelyekre úgy érzi érzékeny? Akkor hozza el magával, és kiderül valóban megfelel-e Önnek.

A teszt alkalmas:

  • Az allergia kiváltó okainak felderítésére
  • Az immunrendszert károsító tényezők felderítésére
  • Candida szűrésre
  • Gyógyszerérzékenység tesztre
  • Kozmetikumok tesztelésére (hozott tesztanyagból!)

 

A vizsgálatot minden korosztályon el lehet végezni, babáknál lényeges, hogy le legyenek választva, gyermekeknek álltalában a mini tesztet ajánljuk.

Kiválasztottunk 150 leggyakoribb allergént, hozott minta alapján szinte mindere tesztelni tudunk.

Teszt elött kérjük ne használjanak kézkrémet, és igyanak egy nagy pohár vizet.